Akcioni plan za razvoj informisanјa građana Opštine Bački Petrovac za 2016. godinu

grb opstine vestiAkcioni plan za razvoj informisanja na lokalnom nivou ima za cilј da iskaže jasnu nameru lokalne samouprave Bački Petrovac da svojim proaktivnim delovanjem preuzme svoj deo obaveza i odgovornosti u sprovođenju medijske reforme u Srbiji i novih zakonskih rešenja, u ostvarivanju javnog interesa, unapređivanju razvoja medija i medijskih sloboda, i u tom smislu demokratskih procesa na svojoj teritoriji. Lokalna samouprava kroz ovaj akcioni plan pokazuje jasno opredelјenje da preduzme sa svoje strane sve neophodne mere kako bi kroz sprovođenje medijskih zakona obezbedila adekvatan nivo informisanja svojih građana.

Plan je izraz rešenosti lokalne samouprave da stvori neophodne uslove kako bi građani bili dobro i svestrano informisani o svim bitnim temama lokalne zajednice, kao i da ostvarivanje utvrđenog javnog interesa i potreba građana za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života bude najšire zadovolјena, bez diskriminacije, za sve pojedince i različite društvene grupe, kao i uz podsticanje raznovrsnosti medijskih sadržaja, slobode izražavanja ideja i mišlјenja i slobodnog razvoja nezavisnih i profesionalnih medija u lokalnoj zajednici.

Akcioni plan za razvoj informisanja na lokalnom nivou izrađen je kroz zajednički rad predstavnika lokalne samouprave, medija i građanskog društva Bačkog Petrovca, uz podršku Nezavisnog društva novinara Vojvodine, Medijskog odelјenja Misije OEBS-a u Srbiji i Ministarstva kultura i informisanja Republike Srbije. ...>

 

pdf.png Akcioni plan za razvoj informisanјa građana Opštine Bački Petrovac za 2016. godinu

Popis

Untitled2

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

vakcina19

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика