Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

andriod1

Sistem 48 predstavlja jedinstven informacioni sistem koji služi za efikasnije upravljanje i kvalitetniju kontrolu rada javnih preduzeća i službi Opštinske uprave.  Objedinjujući rad javnih i javno-komunalnih preduzeća i inspekcijskih službi, Sistem 48 omogućava rešavanje problema i zahteva građana, raspolaganje sredstvima na nov, moderan i funkcionalan način zasnovan isključivo na tehničkim podacima i činjenicama.

Sistem 48 je u potpunosti u funkciji građana koji pomoću njega mogu lakše i brže doći do prijave i rešavanja problema iz domena komunalnih delatnosti. U najkraćem mogućem roku, po prijavi problema, dežurne službe izlaze na teren. U roku od 48 sati građani će dobiti odgovor o statusu rešavanja svojih zahteva. Sistem 48 je dostupan u vidu aplikacije koja se može skinuti na Play store-u pod nazivom ’’Moj grad’’ i izuzetno je jednostavna za korišćenje, sadrži 4 menija “Prijava problema”, “Pregled zahteva”, ''Mapa problema'' i ''Građanstvo''.

U okviru ''Prijave problema'' koji su sortirani po oblastima i vrstama koje se mogu odabrati, moguće je slanje fotografije problema i same lokacije problema, bilo imenom i prezimenom ili anonimno. Takođe je moguće prijaviti problem na stranici Opštine Bački Petrovac http://www.backipetrovac.rs/vesti/obavestenja/sistem-48-pozivni-centar

U okviru ’’Građanstva’’ dostupne su sledeće opcije:

  1. 360° virtuelna prezentacija Opštine Bački Petrovac
  2. Red vožnje Dunavprevoza
  3. Lokacije besplatnog interneta na teritoriji opštine
  4. Prezentacija Aqua Parka PETROLAND

 

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih