Bački Petrovac u ritmu Evrope

u ritmu bp 1

Predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić, zamenik predsednika Opštine Jan Brna, predsednik Skupštine opštine Jan Šulјan i član Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac zadužen za oblast kulture Jan Meleg primili su danas u 14.00 časova u zgradi opštine učesnice i učesnika manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“. Novi predsednik opštine se upoznao sa takmičarima, poželeo im mnogo uspeha na nastupu, obećao im podršku glasanjem i simbolično podelio poklone za publiku odnosno navijače, koji će zajedno sa učesnicima i delegacijom Opštine Bački Petrovac u nedelјu 19. juna 2016. godine otputovati u Ćupriju i bodriti decu.

u ritmu bp 4

u ritmu bp 2

u ritmu bp 5

Finale takmičenja manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ će se održati u Ćupriji 19. juna sa početkom u 17.00 časova uz direktan prenos na drugom programu RTS-a. Deca Bačkog Petrovca nastupaju pod rednim brojem 17. Za pobednika će se glasati SMS porukama a takođe glasaće i žiri. Žiri sačinjavaju po tri predstavnika lokalne samouprave koja učestvuje na manifestaciji. Pobednik će osvojiti vredne nagrade.

Podržimo zajedno decu Opštine Bački Petrovac, odlične mlade talentovane : Patriciu Pavlikovu, Aleksandru Milić, Silviu Ferko, Irenu Struhar, Janu Jovankovič, Melaniju Brnja, Natašu Falp, Maju Levarski, Jaroslava Ponjičana, Maju Hric, Petru Hansman, Maju Vrbovski, Emu Halupka i Saru Zorić i u nedelјu 19. juna od 17.00 časova pratimo direktan TV prenos na RTS 2 i glasajmo za Kipar i Bački Petrovac pod rednim brojem 17.

Glasajmo slanjem SMS poruke: PESMA (razmak) 17 na broj 4441.

u ritmu bp 6

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика