Bački Petrovac u ritmu Evrope

Backi Petrovac u ritmu Evrope 1

Povodom predstojećeg najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ koje se ove godine održava 25. juna 2017. godine u Somboru, predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić sa svojim saradnicima dana 23. juna 2017. godine primio je decu iz naše opštine koja su učesnici ovogodišnje manifestacije. Takmičarima je poželeo mnogo sreće i uspeha na nastupu uz obećanje da će ih podržati glasanjem a takođe i svojim ličnim prisustvom sa delegacijom ispred opštine. Simbolično je podelio poklone za njihove navijače u vidu majica, zastavica i sl.

 

Backi Petrovac u ritmu Evrope 2

Naime deca iz naše opštine koja se takmiče na ovoj manifestaciji predstaviće nas jednom pesmom i plesom na jeziku Kraljevine Švedske koja je ujedno i ktitor naše opštine. Učesnici takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ su: Jana Jovankovič, Irena Struhar i Luka Lučić.

Radi podsećanja, najveće i najmasovnije dečije muzičko takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ ostvaruje se u saradnji sa ambasadama Evropske unije i svim predsednicima i gradonačelnicima Republike Srbije. Cilj manifestacije je podržavanje, razvijanje i upoznavanje mladih talenata u Srbiji, promocija interkulturalnosti, tolerancije, rodne ravnopravnosti, saradnje i edukacije.

Finalno takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ održaće se 25. juna 2017. godine sa početkom u 11:00 časova uz direktan prenos na TV PRVA. Deca iz Bačkog Petrovca će se predstaviti pod rednim brojem 12. Glasajmo i podržimo našu decu putem SMS poruke:

PESMA (razmak)12, na broj 1557.

Backi Petrovac u ritmu Evrope 3

Backi Petrovac u ritmu Evrope 4

 

izbori2022

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

vakcina19

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика