Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+
Na drugom sastanku Call centra koji je održan u petak 23. marta, preduzeća koja obavljaju komunalne delatnosti na teritoriji Opštine Bački Petrovac, JKP ''Progres'' iz B. Petrovca, DOO ''Gloakvalis'' iz Gložana i KSP ''Komunalac'' iz Maglića predstavila su Izveštaje o radu sa programom ostvarenih prihoda i rashoda i program finansijskog poslovanja u 2006. godini, te prezentovala Program rada za 2007. godinu.
Ova preduzeća u protekloj godini poslovala su relativno uspešno, a kao glavni problemi sa kojima su se građani i radnici preduzeća susretali su: odvođenje otpadnih voda, rešavanje problema pasa lutalica, iznošenje, deponovanje i održavanje deponija smeća. I tokom ove godine značajna finansijska sredstva biće usmerena u rad komunalnih preduzeća, njihovo opremanje i osavremenjavanje, što će svakako doprineti i pružanju boljih i kvalitetnijih usluga svim građanima opštine – rečeno je na sastanku.     
Pored predsednika i zamenika predsednika opštine, načelnika Opštinske uprave, sastanku su prisustvovali  i direktori komunalnih preuzeća, te predstavnici medija.
Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih