Obaveštenje o anketiranju odraslih i starih lica

grb opstine vestiPoštovani sugrađani, Centar za socijalni rad Opštine Bački Petrovac Bački Petrovac će od 01.09.2015.god. do kraja novembra meseca tekuće godine sprovoditi anketiranje odraslih i starih lica (starijih od 60 godina života) u svim naseljenim mestima u našoj opštini. Anketiranje se sprovodi na osnovu slučajnog uzorka, neće biti obuhvaćena sva lica starija od 60 godina života.


Cilj sprovođenja istraživanja je mapiranje odraslih i starih lica koja žive bez porodičnog staranja, mapiranje njihovih potreba za određenom vrstom usluge na nivou lokalne zajednice kao i zainteresovanosti za određenom vrstom usluge i spremnosti potencijalnih korisnika da participiraju, ličnim sredstvima, u ceni usluge. Rezultati istraživanja će nam omogućiti da planiramo uvođenje i uspostavljanje novih usluga na nivou lokalne samouprave.

Anketiranje će vršiti: Miroslava Častvenova, Tatiana Šeprakova, Marina Kovarčikova i Jarmila Čiepova. Anketari će imati identifikacione kartice kao i ovlašćenje Centra za socijalni rad.


U Bačkom Petrovcu 
27.08.2015.god. 


Direktorka
Centra za socijalni rad Opštine Bački Petrovaca
Aleksandra Arsenin

 

Popis

Untitled2

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

vakcina19

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика