Osnovna škola „Jan Čajak“ proglašena bezbednom školom

skola-bezpecna-spolocnost.jpg 

U nedelju 21. juna 2009. godine u velikoj sali zgrade opštine u okviru projekta Svetske zdravstvene organizacije Bezbedna zajednica, Osnovna škola „Jan Čajak“ u Bačkom Petrovcu je proglašena za prvu bezbednu školu u jugoistočnoj Evropi. Ovom prilikom je potpisan Ugovor između Svetske zdravstvene organizacije Kolaborativnog centra Bezbedne zajednice Karolinskog univerziteta u Stokholmu i Osnovne škole „Jan Čajak“ u Bačkom Petrovcu.
Svojim prisustvom ovom svečanom činu su prisustvovali: supervizor Svetske zdravstvene organizacije kolaborativnog centra Bezbedne zajednice na Karolinskom univerzitetu u Stokholmu dr Bo Henrikson sa delegacijom, državni sekretar Ministarstva za ljudska i manjinska prava i predsednik Skupštine opštine Bački Petrovac dr Jan Sabo, predsednik Opštine Bački Petrovac Vladimir Turan sa saradnicima, predsednica Matice slovačke u Jugoslaviji Katarina Melegova-Melihova, predstavnici Bezpedne zajednice iz Mauricija, Irana, Amerike, lider Bezbedne zajednice za Srbiju dr Mirjana Milankov sa delegacijom, lider Bezbedne zajednice za Opštinu Bački Petrovac Prof. dr Ana Sabo, predsednica Saveta Bezbedne zajednice u Opštini Bački Petrovac Tatiana Korošova, gosti iz Zagreba i Sarajeva, direktori i predstavnici prijateljskih škola i škola iz naše opštine.
Svojim zalaganjem i radom učenici, profesori i svi zaposleni u Osnovnoj školi „Jan Čajak“ su doprineli da ova osnovna škola postane prva Bezbedna škola na teritoriji jugoistočne Evrope. 

zastava222BANER

Budi popisivac

kulen3

vakcina19

sdsadas

JAVNO DOSTAVLJANJE

izbori2022

bilbord izmena baner

kupci 1

baner2022

Popis

JAZAVAC2

za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

 

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика