KAMPANјA „JOŠ UVEK VOZIM ALI NE HODAM“ I „UM NA DRUM“

IMG 1092

U četvrtak 14. oktobra 2021. godine sa početkom u 12.00 časova u pavilјonu Gimnazije „Jan Kolar“ u Bačkom Petrovcu, Savet za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji Opštine Bački Petrovac realizovao je po peti put edukaciju za učenike završne godine tj. maturante.

U sklopu akcije „Još uvek vozim ali ne hodam“ predavanja vrše lica sa invaliditetom koja su invalidnost stekla u saobraćajnim nezgodama, pa je tako gost Opštine Bački Petrovac i gimnazije po drugi put bio koordinator ovog projekta Slaviša Savić iz Udruženja paraplegičara Šapca.

U gostima su nam ponovo bili predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, odnosno njihov predstavnik Mijat Cerović u kampanji pod nazivom „Um na drum“ koji je zajednički sa gospodinom Savićem održao edukativno predavanje na temu bezbednosti mladih učesnika u saobraćaju.

Nakon predavanja podelјeni su promotivni pokloni a predstavlјene su „pijane naočare“ gde je učenicima prikazan negativan uticaj alkohola, droge i umora kao vodećih uzroka saobraćajnih nezgoda na lјudski organizam, odnosno njihovo negativno dejstvo na psihomotorne sposobnosti čoveka.

IMG 1090

IMG 1096

IMG 1101

IMG 1103

IMG 1106

IMG 1115

IMG 1122

IMG 1123

IMG 6057

IMG 6058

IMG 6060

vakcina19

JAZAVAC2

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика