Zemljište za izgradnju Aquaparka u Bačkom Petrovcu

izgradnja-ap-1.jpg 

U utorak 23. februara 2011. godine u maloj sali Skupštine opštine Bački Petrovac potpisan je Ugovor o prenosu prava korišćenja poljoprivrednog zemljišta za izgradnju Aquaparka u Bačkom Petrovcu.
Na svečanom potpisivanju ugovora bili su prisutni predsednik opštine Vadimir Turan, direktor Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije Bratislav Pejković, narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije Pavel Marčok i poslanik u Skupštini AP Vojvodine Jan Bohuš.
Slovačka firma Aqua Therm Invest planira da sagradi u Bačkom Petrovcu najveći aquapark na Balkanu. U njegovu izgradnju će uložiti približno 22 miliona evra. U tu  svrhu namenjena je parcela pored kanala DTD  deo od novosadskog mosta do tzv . Širine, veličine 20 ha. Ovaj najmoderniji  i najveći aquapark na Balkanu u startu će zaposliti 100 radnika a otvoriće mogućnost daljim investicionim inicijativama.

Za obezbeđivanje raznih dozvola potrebnih za izgradnju projekta, investitor  se dogovorio sa lokalnom samoupravom, koja će se postarati da se ovaj proces maksimalno skrati, te  da zahtevi investitora budu prioritetni.
S tim ciljem je  i ministarstvo poljoprivrede maksimalno brzo reagovalo i proces izvajanja državnog  i privatnog zemljišta je završen za nekoliko meseci.
Jedan od najvećih i najmodernijih aquaparkova u Evropi imaće celogodišnji i celodnevni rad . Planirano je postavljanje 15 unutrašnjih i spoljašnjih bazena, veliki boj vodenih tobogana, vodenih reka, jezera s morskom vodom.

izgradnja-ap-2.jpg 

izgradnja-ap-3.jpg 

Popis

Untitled2

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

vakcina19

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика