Konkurs za stipendije Vlade Republike Koreje

Obaveštavamo Vas da je Ambasada Republike Koreje u Beogradu raspisala konkurs za stipendije Vlade Republike Koreje, za postdiplomske (master i doktorske) i postdoktorske studije, za 2019. godinu.

Za stipendije se mogu prijaviti svi državlјani Republike Srbije koji imaju završen prethodni nivo studija sa bilo kog fakulteta (za master - završene osnovne studije, za doktorat - završene master studije). Prijava se odvija u nekoliko faza: najpre se vrši selekcija u ambasadi Republike Koreje u Srbiji, a zatim prijave preuzima National Institute for International Education (NIIED), koji vrši dalјu selekciju odabranih studenata. Dužina trajanja celog programa je 3 godine za master, odnosno 4 godine za doktorske studije. Trenutna kvota za ovu stipendiju je ukupno četiri (4) studenta iz Republike Srbije.
Potrebnu dokumentaciju, vodič za prijavu kao i informacije o univerzitetima u okviru ovog programa možete pronaći u Brošuri, koja će Vam biti dostavlјena elektronskim putem, kao i na sajtu Ambasade Koreje. Popunjenu dokumentaciju, odnosno prijavu, za ovaj program treba podneti ambasadi Republike Koreje najkasnije do 15. marta, na adresu Miloša Savčića 4, 11000 Beograd. Opšte informacije o studiranju u Republici Koreji možete naći na sledećoj internet adresi http://www.studyinkorea.go.kr/en/main.do.

Za dodatne informacije možete se obratiti Ambasadi Republike Koreje putem elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика