Međunarodna konferencija o kanalu DTD

konferencija1

Dana 18. septembra 2015. godine na Andrevlju je održana konferencija tematski vezana za kanal Dunav Tisa-Dunav pod nazivom „Šanse za sveobuhvatni razvoj turizma, saobraćajne infrastrukture i ruralnih oblasti bačkog regiona’’ u okviru manifestacije Open Days 2015- Local Event, pod pokroviteljstvom Komiteta evropskih regiona i Evropske komisije a u organizaciji Regionalne razvojne agencije Bačka.

konferencija2

Prisutnima su se оbratili panelisti Srđan Vezmar, direktor Regionalne razvojne agencije Bačka, Miroslav Vasin, potpredsednik Vlade AP Vojvodine, Mihael Dooms, PhD. ispred Slobodnog univerziteta u Briselu, Pavel Marčok, predsednik Opštine Bački Petrovac, predstavnici Fakulteta za sport i turizam iz Novog Sada, Klastera za transport i logistiku, RRA Bačka - Sektor za ruralni razvoj i predstavnica Destinacijske menadžment organizacije „Dunav“. Na konferenciji se govorilo o mogućnostima korišćenja kanala Dunav-Tisa-Dunav kao važnog resursa za održivi razvoj turizma, saobraćajne infrastrukture i ruralnih oblasti bačkog regiona. Predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok je ukazao kako opština vidi mogućnost razvoja date oblasti a ujedno je prisutnima izložio šta Bačkopetrovačka opština radi po pitanju ove tematike u sferi razvoja turizma ruralne sredine. Takođe je napomenuo da je opština konkurisala sa projektima za izradu dokumentacije za izgradnju mosta kod kanala i biciklističkih staza, te za izradu dokumentacije za izgradnju marine na Dunavu u Gložanu.

konferencija3

 

http://www.rda-backa.rs/sr/vesti/odrzana-konferencija-kanal-dunav-tisa-dunav-sanse-za-sveobuhvatni-razvoj-turizma-saobracajne-infrastrukture-i-ruralnih-oblasti-backog-regiona

 

zastava222BANER

Budi popisivac

kulen3

vakcina19

sdsadas

JAVNO DOSTAVLJANJE

izbori2022

bilbord izmena baner

kupci 1

baner2022

Popis

JAZAVAC2

za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

 

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика