Nacrt Lokalnog antikorupcijskog plana (LAP) za Opštinu Bački Petrovac

grb opstine vesti Na osnovu Plana i programa rada Radne grupe za izradu Lokalnog antikorupcijskog plana za Opštinu Bački Petrovac, koji je usvojen na sednici dana 28.09.2017. godine, javnosti Opštine Bački Petrovac se upućuje na javnu raspravu izrađen nacrt Lokalnog antikorupcijskog plana (LAP) za Opštinu Bački Petrovac, radi upoznavanja te davanja predloga, primedbi i sugestija na isti.

  Javna rasprava o ovom planskom aktu Opštine Bački Petrovac je otvorena od 13.10. do 20.10.2017. godine. U ovom periodu je moguće putem elektronske pošte na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. poslati predloge, primedbe i sugestije na isti.

  Nakon sagledavanja podnetih predloga, primedbi i sugestija, Radna grupa za izradu Lokalnog antikorupcijskog plana (LAP) za Opštinu Bački Petrovac će sačiniti definitivan tekst nacrta LAP-a i isti uputiti Opštinskom veću Opštine Bački Petrovac na razmatranje i utvrđivanje predloga.

 Skupština opštine Bački Petrovac ima obavezu, da do 31.10.2017. godine razmotri predlog LAP-a i da usvoji ovaj veoma važan planski dokumenat.

 

pdf.png Odluka o usvajanju LAP i Izvestaja o usvajanju LAP - 29.11.2017. god 

 

 

izbori2022

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

vakcina19

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика