Dodela priznanja SUBNOR-a Vico Marici

vico2.jpg 

U maloj sali zgrade Opštine Bački Petrovac je danas bilo svečano uručenje najvišeg priznanja republičkog SUBNOR-a Srbije. 

Priznanje je dobila Marica Vico rođ. Glušac iz Maglića, nosilac partizanske spomenice 1941-1945.  SUBNOR kao posebna organizacija osnovana je 1948. godine  a tokom 60 godina svog postojanja bavila se materijalnim obezbeđivanjem i zabrinjavanjem ratnih vojnih invalida, porodica poginulih boraca, dece siročadi itd. Postepeno organizacija je prerasla u društveni aspekt delovanja i bavi se zdravstvenom zaštitom boraca, radi na očuvanju i unapređenju materijalnog položaja boraca i očuvanju istorijske vrednosti NOR-a 1941-1945, njegovih tekovina i istine o narodnooslobodilačkom ratu.  
Povodom 60.godina postojanja Savez udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata 1941-1945 dodelio je povelju Marici Vico za doprinos ostvarivanja ciljeva i zadataka Saveza udruženja  boraca  narodnooslobodilačkog rata,  negovanja tradicija i očuvanja tekovina narodnooslobodilačkog rata. Povelju je imenovanoj uručila Zuzana Königova, predsednica OO SUBNOR-a Bački Petrovac a u ime opštine na priznanju je čestitao zamenik predsednika opštine Radomir Zotović.

izbori2022

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

vakcina19

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика