Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Povodom žalbe građana na česta kratkotrajna isključenja el.napona kontaktirali smo rukovodioca pogona u Bačkoj Palanci i dobio sledeći odgovor:

U prethodnom periodu izvedeni su radovi na objektu Univera te je iz tih razloga dolazilo do kratkotrajnih isključenja el. napona no isti su o rečima sagovornika bili najavljeni.

Pored toga povremeno dolazi do ispadanja mreže na glavnom vodu iz pravca Futoga, isto će se javljati do prelaska na 20 kW vod. Radovi se planiraju u kratkom period pošto su isti već delimično izvedeni i nastavljaju se.

Takođe se još veći problem javlja u naseljenom mestu Kulpin gde zbog povećanja industrije i njihovih zahteva za koje postojeći vod nije dovoljan. Iz tog razloga dolazi do povremenih ispadanja mreže.

Međutim za kratkotrajna ispadanja mreže u Bačkom Petrovcu najveći razlog je po rečima rukovodećih u Bačkoj Palanci, ulično zelenilo - drveće. Grane na istom kad se dodirnu sa vodovima dolazi do automatskog isključenja osigurača odnosno do isključenja napona koje se posle prekida kontakta grane i voda automatski uključuje. Prema njihovim rečima navedeni problem je najčešći razlog za kratkoročna ispadanja mreže i isto se može jedino rešiti sečenjem grana sa stabala ispod, odnosno u blizini vodova.

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih

ssm2

sco2

Medjunarodni dan devojcica resize