Međunarodni sajam lokalnih samouprava i sajam preduzetništva Biznis baza 2013

Opština Bački Petrovac zajednički sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka kao jedan od njenih 18 osnivača nastupa na predstojećem međunarodnom sajmu lokalnih samouprava i sajmu preduzetništva Biznis baza 2013.
Ove godine, 12. Međunarodni sajam preduzetništva Biznis baza i 5. Sajam lokalne samouprave održavaju se u isto vreme i to u peridu od 27. do 29. novembra u Hali 1 Beogradskog sajma.
Biznis baza je mesto na kome se preduzetnici susreću sa drugim preduzetnicima, poslovnim partnerima, udruženjima, institucijama relevantnim za poslovanje MSP sektora, lokalnim samoupravama, regionalnim razvojnim agencijama, naučno-obrazovnim institucijama i međunarodnim institucijama.
Regionalna razvojna agencija Bačka će na sajmu nastupiti zajedno sa svim svojim osnivačima gde će se predstaviti regionalni i lokalni potencijali objedinjeni u tri zajedničke teme: PREDUZETNIŠTVO U OBLASTI PROIZVODNJE HRANE, RAZVOJ POSLOVNE INFRASTRUKTURE i TURIZAM.
Ukoliko za vreme održavanja sajma posetite naš štand, imaćete priliku da ostvarite nove poslovne kontakte sa kompanijama i lokalnim samoupravama sa prostora Bačke. Svim zainteresovanim posetiocima štanda Regionalna razvojna agencija Bačka u mogućnosti je da organizuje B2B sastanke sa prisutnim izlagačima/osnivačima naše razvojne agencije.
Za zakazivanje B2B sastanka molimo vas da kontaktirate Tijanu Radnov na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
- radno vreme priredbe za posetioce: 10:00 – 19:00 (poslednji dan do 17:00)

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика