Odbor za poljoprivredu Skupštine APV je održao sednicu u Bačkom Petrovcu

pokrajinskiodbor001
Dana 19. marta 2015. godine sa početkom u 11.00 h u maloj sali Skupštine opštine Bački Petrovac održana je sednica Odbora za poljoprivredu Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine.
Prisutni na sednici su bili: Ladislav Tomić , predsednik, Jan Bohuš, zamenik predsednika, Dr. Milenko Babić,Darko Bađok, Nenad Borović,Branislav Damjanov,Danijel Kovačić,Lajoš Paći,Miloš Šibul,Vladimir Soro, Jožef Tobiaš.
U ime Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo sednici je prisustvovao zamenik pokrajinskog sekretra Branislav Knežević.
 U ime opštine Bački Petrovac na sednici su bili prisutni: predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok, član Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac zadužen za oblast poljoprivrede Pavel Žilaji , rukovodilac Odeljenja za privredu , urbanizam, komunalno stambene i inspekcijske poslove Jan Jovankovič i
rukovodilac Odeljenja za društvene delatnosti Dušan Govorčin.
pokrajinskiodbor002
 
 Pre početka sednice u holu zgrade opštine izjave za novinare su dali predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok, potpredsednik Odbora za poljoprivredu Skupštine APV Jan Bohuš i zamenik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Knežević.
 
 Sednicu je otvorio potpredsednik Odbora za poljoprivredu Skupštine APV Jan Bohuš a potom se prisutnim obratio i ujedno predstavio Opštinu Bački Petrovac njen predsednik Pavel Marčok. Zatim je nastavljen rad prema dnevnom redu na kojem su bile sledeće teme:
 
1. program rada za 2015. godinu
2. strategija poljoprivredne proizvodnje kao bitni elemenat za donošenje novog zakona o poljoprivrednom zemljištu 
3. komasacija poljoprivrednog zemljišta u Opštini Bački Petrovac. 
Po održamoj sednici članovi Odbora za poljoprivredu posetili su poljoprivredno preduzeće Agroplod iz Gložana i poljoprivredno preduzeće Maglić iz Maglića.
pokrajinskiodbor003
 

Popis

Untitled2

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

vakcina19

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика