Odbor za poljoprivredu Skupštine APV je održao sednicu u Bačkom Petrovcu

pokrajinskiodbor001
Dana 19. marta 2015. godine sa početkom u 11.00 h u maloj sali Skupštine opštine Bački Petrovac održana je sednica Odbora za poljoprivredu Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine.
Prisutni na sednici su bili: Ladislav Tomić , predsednik, Jan Bohuš, zamenik predsednika, Dr. Milenko Babić,Darko Bađok, Nenad Borović,Branislav Damjanov,Danijel Kovačić,Lajoš Paći,Miloš Šibul,Vladimir Soro, Jožef Tobiaš.
U ime Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo sednici je prisustvovao zamenik pokrajinskog sekretra Branislav Knežević.
 U ime opštine Bački Petrovac na sednici su bili prisutni: predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok, član Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac zadužen za oblast poljoprivrede Pavel Žilaji , rukovodilac Odeljenja za privredu , urbanizam, komunalno stambene i inspekcijske poslove Jan Jovankovič i
rukovodilac Odeljenja za društvene delatnosti Dušan Govorčin.
pokrajinskiodbor002
 
 Pre početka sednice u holu zgrade opštine izjave za novinare su dali predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok, potpredsednik Odbora za poljoprivredu Skupštine APV Jan Bohuš i zamenik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Knežević.
 
 Sednicu je otvorio potpredsednik Odbora za poljoprivredu Skupštine APV Jan Bohuš a potom se prisutnim obratio i ujedno predstavio Opštinu Bački Petrovac njen predsednik Pavel Marčok. Zatim je nastavljen rad prema dnevnom redu na kojem su bile sledeće teme:
 
1. program rada za 2015. godinu
2. strategija poljoprivredne proizvodnje kao bitni elemenat za donošenje novog zakona o poljoprivrednom zemljištu 
3. komasacija poljoprivrednog zemljišta u Opštini Bački Petrovac. 
Po održamoj sednici članovi Odbora za poljoprivredu posetili su poljoprivredno preduzeće Agroplod iz Gložana i poljoprivredno preduzeće Maglić iz Maglića.
pokrajinskiodbor003
 

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика