Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

naslovna

U utorak 12.03.2019. godine sa početkom u 9.00 časova u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac održana je prezentacija Nacionalne služba za zapošlјavanje - filijale Novi Sad na temu  Javni pozivi i konkursi za realizaciju programa i mera aktivne politike zapošlјavanja Nacionalne službe za zapošlјavanje za 2019. godinu.

Cilј ove prezentacije je bio da se što više poslodavaca upozna sa aktuelnim programima i merama, da se što više animiraju novi poslodavci, posebno mala i srednja preduzeća, koja do sada nisu koristila mere aktivne politike zapošlјavanja Nacionalne službe za zapošlјavanje. Na ovaj način se teži ka tome da se obezbedi veća dostupnost ovakvog vida podrške širem krugu poslodavaca i ostvare postavlјeni cilјevi u smislu većeg broja zapošlјavanja sa evidencije Nacionalne službe za zapošlјavanje.

Govornici na prezentaciji su bili Smilјana Radovanović, načelnica za obrazovanje i obuke, filijala Novi Sad, Ljilјana Berić, načelnica odelјenja za programe zapošlјavanja i preduzetništvo, filijala Novi Sad, Dušan Marjanović, načelnik odelјenja za posredovanje u zapošlјavanju i planiranje karijere, filijala Novi Sad i Nevena Živković Šteković, službenica za metodologiju programa zapošlјavanja, Pokrajinska služba za zapošlјavanje APV. Učešće na prezentaciji je uzeo i Milan Novaković, načelnik Južnobačkog upravnog okruga.

Prisutnima na prezentaciji su se pozdravnim govorom obratili Tatjana Vidović, direktorka filijale Novi Sad kao i Srđan Simić, predsednik Opštine Bački Petrovac

 

ZAIZBORE2020

Preuzimanje dokumenata

BANER RAZVOJ

Virtuelni matičar

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48
Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih