Podrška đacima prvog razreda gimnazije

насловна

U utorak 14. decembra 2021. godine sa početkom u 12:30 časova u svečanoj sali gimnazije Opština Bački Petrovac je realizovala uručenje vaučera đacima prvacima Gimnazije ''Jan Kolar'' u Bačkom Petrovcu.

Početak škole je događaj pun emocija za svakog đake prvake, početak novog perioda života, zbog čega ostaje u sećanju za ceo život. Roditelјi se uvek trude da taj događaj učine što lepšim za svoju decu, ali bez sumnje je to veliki trošak za budžet porodice. Zbog toga je Opština Bački Petrovac izašla u susret roditelјima dece koja su krenula u prvi razred gimnazije izdvojivši određena sredstva iz budžeta opštine i pripremila za njih poklon vaučere za sportsku opremu kao i novčanu pomoć u iznosu od 7000 dinara. Ovom prilikom je dodelјeno 76 vaučera a novčana sredstva su dodelјena u novembra.

Vaučere je direktorki gimnazije Jarmili Vrbovski uručila predsednica opštine Jasna Šproh, zajedno sa predsednikom Skupštine opštine dr Janom Jovankovičom,  potpredsednicom NSSNM dr Tatianom Vujačić i članom Opštinskog veća Mihalom Hatalom.

IMG 8747

IMG 8752

IMG 8755

IMG 8757

zastava222BANER

Budi popisivac

kulen3

vakcina19

sdsadas

JAVNO DOSTAVLJANJE

izbori2022

bilbord izmena baner

kupci 1

baner2022

Popis

JAZAVAC2

za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

 

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика