Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

31012018 Mirovic dodela ugovora za nove kapitalne projekte 7

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je dana 31. januara 2018. godine ugovore za realizaciju 36 projekata na teritoriji 26 gradova i opština u AP Vojvodini. Ukupna vrednost tih ugovora je 2,3 milijarde dinara imajući u vidu sredstva koja su obezbedili Pokrajina i lokalne samouprave.

Projekti odobreni na konkursima Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine odnose se na oblasti saobraćajne infrastrukture, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, vodosnadbevanja i zaštite vode, predškoloskog obrazovanja, razvoja sporta i oblasti energetske efikasnosti.

http://www.vojvodina.gov.rs

Svečanom potpisivanju ugovora je prisustvovao predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić a Opštini Bački Petrovac su dodelјena sredstva u ukupnom iznosu od  40.117.975,00 dinara za realizaciju projekta iz oblasti saobraćajne infrastrukture „ Završetak radova na pojačanom održavanju državnog puta IIA reda broj 111 u Bačkom Petrovcu, deonica od 31+520 ( ukrštanje sa Masarikovom ulicom ) do km 33+460, L-1,9 km „ dodelјena su sredstva u iznosu od 26.401,589,00 i oblasti predškolskog obrazovanja „ Dogradnju objekta PU „Včielka“ u Kulpinu „ za čiju realizaciju su dodelјena sredstva u iznosu od 13.716.386,00 dinara. Učešće naše opštine za oba projekta iznosi 3.750.000,00.

ZAIZBORE2020

Preuzimanje dokumenata

BANER RAZVOJ

Virtuelni matičar

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48
Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih