Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

spiritOfYouth 0002

U sredu 18. aprila 2018. godine u maloj sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa početkom u 10.00 časova realizovalo  se potpisivanje Ugovora između Omladinske organizacije „ SPIRIT OF YOUTH“ Beograd na čelu sa predsednikom udruženja Milošem Obradovićem i Opštine Bački Petrovac na čelu sa predsednikom opštine Srđanom Simićem o dodeli sredstava opštine u cilјu realizacije projekata Karavan obrazovanja „ SPIRIT OF YOUTH“ i Sportski karavan „ SPIRIT OF YOUTH“ koje će ova omladinska organizacija da realizuje u Opštini Bački Petrovac i na taj način predstavi našu opštinu sa dva zanimlјiva projekta.

 Naime ovi projekti se realizuju u formi karavana koji putuje Srbijom i posećuje različite lokalne samouprave, tačnije njih trideset, među kojima se našla i naša opština i uklјučuju se u njega osnovne i srednje škole.

Projekat „Karavan obrazovanja“ ima za cilј promociju dualnog obrazovanja i pomoć u postepenoj implementaciji takvog vida obrazovanja.

Drugi projekat „Sportski karavan“ je namenjen  podizanju svesti o zdravim načinima života i sportu kao sastavnom delu svakodnevnice. Jedan od cilјeva je i podsticanje zajedničkog vežbanja, kako osobe sličnog uzrasta tako i osobe različitog uzrasta (roditelјi i deca, bake, deke i deca i sl.).

spiritOfYouth 0001

spiritOfYouth 0003

spiritOfYouth 0004

spiritOfYouth 0005

spiritOfYouth 0006

spiritOfYouth 0007

 

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih