POZIV za podnošenje inicijativnih predloga kandidata za dodelu Nagrade Opštine Bački Petrovac, Posebnog javnog priznanja Opštine Bački Petrovac za 2018. godinu i Sportskog priznanja za 2017. godinu

Na osnovu člana 16. stav 1.  Odluke o Nagradi opštine i ostalim javnim priz-nanjima Opštine Bački Petrovac (prečišćeni tekst), u ime predsednice Komisije za priznanja SO-e Bački Petrovac, pokrećem postupak za podnošenje inicijativnih predloga kandidata za dodelu Nagrade Opštine Bački Petrovac, Posebnog javnog priznanja Opštine Bački Petrovac za 2018. godinu te Sportskog priznanja za 2017. godinu.

Uslovi, koje moraju ispunjavati kandidati za dodelu navedenih javnih priznanja Opštine Bački Petrovac, su sadržani u Odluci o Nagradi opštine i ostalim javnim priznanjima Opštine Bački Petrovac (prečišćeni tekst) - („Službeni list Opštine Bački Petrovac“, br. 10/2013 - isti je objavlјen na službenom sajtu Opštine Bački Petrovac: www.backipetrovac.rs).

Inicijativne predloge kandidata za dodelu Nagrade Opštine, Posebnog javnog priznanja Opštine Bački Petrovac i Sportskog priznanja mogu podneti javna preduzeća i drugi privredni subjekti, ustanove i javne službe, udruženja građana, grupa građana i pojedinci, odbornici u Skupštini opštine, državni organi i organi lokalne samouprave.

Nagrada Opštine Bački Petrovac, Posebno javno priznanje Opštine Bački Petrovac i Sportsko priznanje se mogu dodeliti zaslužnim pojedincima i p o s t –
h u m n o.

Odluka o dodeli Nagrade Opštine i Posebnog javnog priznanja Opštine Bački Petrovac za 2018. godinu i Sportskog priznanja za 2017. godinu Skupština opštine Bački Petrovac će doneti u oktobru tekuće godine a dodela istih će biti realizovana na Svečanoj sednici Skupštine opštine koja se tradicionalno održava povodom Dana Opštine Bački Petrovac.

Inicijative - predloge kandidata za najviša priznanja opštine je potrebno podneti u pismenom obliku (uz adekvatno obrazloženje) lično predajom predloga u prijemnoj kancelariji Opštinske uprave Opštine Bački Petrovac ili putem pošte, najkasnije do 14.09.2018. godine, na adresu:

- KOMISIJA ZA PRIZNANјA SKUPŠTINE OPŠTINE BAČKI PETROVAC, ul. Kolarova 6, 21 470 Bački Petrovac.

 

P R E D S E D N I K
SKUPŠTINE OPŠTINE
dr Jan Šulјan, s.r.

Popis

sdsadas

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

vakcina19

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика