Javna tribina za poljoprivrednike u Opštini Bački Petrovac

turan-bohus.jpg
U ponedeljak 14. maja 2012. godine je u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac održana tribina za poljoprivrednike sa teritorije naše opštine. Poljoprivrednike je u ime domaćina pozdravio predsednik opštine Vladimir Turan, koji je naglasio da nije prvi put da opština pomaže poljoprivrednicima između ostalog i na taj način da im organizuje posetu poljoprivrednog sajma. Takođe je naglasio da je naša opština osnovala Fond za razvoj poljoprivrede i iz tog fonda odvojila sredstva koja služe za subvencionisanje kratkoročnih kredita, za koje poljoprivrednici mogu da konkurišu kod komercijalnih banaka. Pohvalne reči o poljoprivrednicima je izneo i Jan Bohuš, koji im se ujedno zahvalio na dosadašnjoj saradnji zbog toga što je poljoprivreda nosilac razvoja u našoj opštini.
c_704_330_16777215_00_images_stories_vesti_javna-tribina-za-poljoprivrednike2.jpg
 U ime prisutnih gostiju poljoprivrednicima se obratio Saša Dragin, savetnik predsednika Vlade AP Vojvodine dr Bojana Pajtića, Slobodan Teofanov, načelnik Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, kao i Snežana Repac, direktorka Fonda za razvoj AP Vojvodine. Javnoj tribini su prisustvovali i narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije Pavel Marčok i Miodrag Jovović, zamenik pokrajinskog sekretara za lokalnu samoupravu i međuopštinsku saradnju.
 Gosti su poljoprivrednicima najavili planove i program buduće politike poljoprivrede koja će se primenjivati na teritoriji AutonomnePokrajine Vojvodine.
c_704_330_16777215_00_images_stories_vesti_javna-tribina-za-poljoprivrednike.jpg

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика