Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Modest Dulić u poseti opštini

modest-dulic.jpg 

Dana 10. maja 2011. godine Opštinu Bački Petrovac posetio je pokrajinski sekretar za sport i omladinu Modest Dulić sa saradnicima. Poseta je počela sastankom sa predsednikom Opštine Bački Petrovac Vladimirom Turanom u zgradi opštine. Sastanku su prisustvovali: narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije Pavel Marčok, poslanik u Skupštini APV Jan Bohuš, zamenik predsednika opštine Jan Hansman, zamenik predsednika Skupštine opštine Bački Petrovac Siniša  Stanivuk, pomoćnik predsednika Opštine Bački Petrovac Branislav Kevenski, predsednik Omladinskog udruženja E.Y.B.L. iz Bačkog Petrovca Branislav Mernjik, predsednica Omladinskog udruženja IDEAL CLUB iz Gložana  Danijela Fekete.

poseta-modesta-dulica.jpg 

Predstavnici lokalne vlasti su sekretaru Duliću predstavili našu opštinu i razgovarali na temu omladine i sporta. Predstavljeni su projekti koji se sprovode u našoj opštini vezani za sportska i omladinska udruženja, kao i kapitalni projekti , koji doprinose razvoju sporta i omladine naše opštine.
Tokom posete pokrajinski sekretar za sport i omladinu sa  saradnicima obišli su sportsku halu u Osnovnoj školi „Jan Čajak“ i Ženski odbojkaški klub „Mladost“. Odbojkaškom klubu je tom prilikom dodeljena oprema, odbojkaške lopte i mreža.  Ovom prilikom je direktoru osnovne škole Janu Brni direktorka Instituta za javno zdravlje Vojvodine prof.dr. Marija Jevtić uručila zahvalnicu povodom dana fizičke aktivnosti.
Na kraju pokrajinski sekretar za sport i omladinu Modest Dulić posetio je  Osnovnu školu „Jozef Marčok Dragutin“ u Gložanu  i razgovarao sa direktorkom škole i predsednicom školskog odbora  o rekonstrukciji fiskulturne sale, koja je jedina nerenovirana sala u školama na teritoriji Opštine Bački Petrovac. 

zastava222BANER

Budi popisivac

kulen3

vakcina19

sdsadas

JAVNO DOSTAVLJANJE

izbori2022

bilbord izmena baner

kupci 1

baner2022

Popis

JAZAVAC2

za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

 

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика