Potpredsednik Vlade APV Miroslav Vasin u radnoj poseti opštini

Vasin

U okviru radne posete Opštinu Bački Petrovac je posetio potpredsednik Vlade APV i pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova p.g. Miroslav Vasin i zamenik pokrajinskog sekretara za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova p.g. Juhas Balint.
Poseta je realizovana 26. juna 2015. godine sa početkom u 10.30 h u kabinetu predsednika Opštine Bački Petrovac Pavla Marčoka. Na sastanku osim predsednika opštine i njegovih saradnika bio je prisutan i poslanik u Skupštini APV Jan Bohuš.

U okviru posete gosti su obišli novu biciklističku stazu u Bačkom Petrovcu u Ulici novosadskoj. Ovom prilikom je potpredsednik Vlade APV Miroslav Vasin informisao prisutne da je pokrajinska Vlada odobrila projekat nastavka izgradnje biciklističke staze u Ulici novosadskoj i 14. VUSB i za tu namenu izdvojila sredstva u iznosu od 3.5 miliona dinara.
Ukupno na projekte, koje se tiču poboljšanja bezbednosti saobraćaja, za našu opštinu iz Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova izdvojeno je skoro 10 miliona dinara.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика