Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Dana 23.10.2020 godine u okviru projekta pripremne predškolske grupe u objektu PU „Včielka“ u Magliću i prema planiranim aktivnostima LAP za obrazovanje Roma 2018-2020, obeležena je sportska aktivnost „ U zdravom telu zdrav duh“.

Ovu  sportsku aktivnost propartile su: Ana Laćarak,  direktorka PU „Včielka“, Jovana Kovačev, stručni pedagog PU „Včielka“,  Bogomirka Žagrić,  vaspitač , Danijela Bogdanović, koordinator za romska pitanja Opštine Bački Petrovac i Maja Spevak, član za implementaciju i monitoring LAP za obrazovanje Roma opštine Bački Petrovac 2018-2020.

Cilj sprtske aktivnosti bio je razvijanje stava o jednakosti kod dece predškolskog uzrasta, kroz aktivnost razvijanja sportskog duha i očuvanja zdravlja. Deca su učila o timskom radu kao i o načinu poštovanja pravila, sve u duhu zajedništva.

Po završetku aktivnosti koordinator za romska pitanja Danijela Bogdanović i Maja Spevak-član LAP Tima, deci su podelile diplome za učešće u sportskoj aktivnosti, a direktorici PU „Včeilka“ Ani Laćarak je uručen pehar kao kruna desetogodišnjeg rada predškolske ustanove sa predstavnicima LAP za obrazovanje Roma opštine Bački Petrovac 2018-2020.

DSC 7222resize

DSC 7223r

dva

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Podsticanje zapošljavanja mladih u Dunavskom regionu južne Bačke

banerkler

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih

ssm2

sco2

Medjunarodni dan devojcica resize