Svečano uručenje ključeva od šest stanova izbegličkim porodicama

naslovna

U utorak 20. jula 2021. godine sa početkom u 10.00 časova u Kulpinu realizovano je svečano uručenje ključeva šest stanova namenjenih izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske u okviru osmog potprojekta Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji.

Regionalni stambeni program zajednički je višegodišnji program Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Hrvatske, koji ima za cilj da obezbedi trajna stambena rešenja za najugroženije izbegličke porodice u regionu. Sprovodi se uz podršku OEBS-a, UNHCR-a i Banke za razvoj Saveta Evrope  a finansiran je sredstvima Evropske unije, koja je i najveći donator, Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke, Norveške, Italije, Švajcarske, Danske, Turske, Luksemburga, Španije, Kipra, Češke, Mađarske, Rumunije i Slovačke. Fondom RSP upravlja Banka za razvoj Saveta Evrope.

Ovom događaju je  prisustvovao Vladimir Cucić, komesar za izbeglice i migracije Republike Srbije, predstavnici donatora i međunarodnih institucija kao i drugih partnera na ovom Programu. Ključeve je porodicama ovom prilikom svečano uručio Srđan Simić, zamenik predsednice Opštine Bački Petrovac.

IMG 6785

IMG 6790

IMG 6810

IMG 6815

IMG 6817

IMG 6818

IMG 6822

IMG 6823

IMG 6824

IMG 6825

vakcina19

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика