Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

za sajt

Dana 26.07.2019. godine u maloj sali Opštine Bački Petrovac održana je konferencija slučaja u saradnji sa Udruženjem Roma Novi Bečej- SOS telefon na jezicima nacionalnih manjina, a u okviru projekta „Integrisani odgovor na nasilјe nad ženama u Republici Srbiji- II faza“ podržan od strane Vlade R. Srbije uz podršku Švedske agencije za razvoj.

Cilј konferencije je bio da se na jednom mestu okupe obučeni profesionalci za rad sa žrtvama nasilјa iz svih relevantnih institucija, kao i da podstakne koordinasanu, zajedničku, pravovremenu akciju lokalne zajednice. Takođe je razgovarano i o mogućnostima obezbeđivanja dodatne pomoći i podrške od strane predstavnika udruženja žrtvi porodičnog nasilјa u odnosu na koju je organizovana konferencija slučaja. Konferenciji su prisustvovale predstavnice navedenog udruženja i stručne radnice CSR opštine Bački Petrovac.

Predstavnice navedenog udruženja su donele propagadni materijal u vidu flajera, kao i edukativne literature koja je dostupna u prostorijama CSR opštine Bački Petrovac svim zainteresovanim građanima.

slika2

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Podsticanje zapošljavanja mladih u Dunavskom regionu južne Bačke

banerkler

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih

ssm2

sco2

Medjunarodni dan devojcica resize