Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

csr2323

 

Edukativni centar Avalon i centar za socijalni rad potpisali su Protokol o saradnji  koji obuhvata promociju, afirmaciju i edukaciju o obrazovnim i vaspitnim vrednostima društva.

Planirane aktivnosti predstavlјaju pružanje edukativnih znanja, znanje engleskog jezika, sa cilјem da se kroz organizaciju dodatnog, vannastavnog programa doprinese kvalitetu obrazovanja i ujedno kvalitetu života uopšte dece iz materijalno ugroženih porodica. Protokol predviđa da se realizacija aktivnosti odvija u prostorijama edukativnog centra „Avalon“ u Bačkom Petrovcu  od ukupno (deset) 10 učenika, odnosno učenika/đaka članova porodice korisnika novčane socijalne pomoći, na osnovu potreba utvrđenih stručnom trijažnom procedurom sprovedenom od strane edukativnog centra „Avalon“, održavanjem časova uz saradnju sa profesorom, koji ima ulogu aktivne podrške učenicima.

Finansiranje aktivnosti,  obezbeđuje se iz materijalnih sredstava edukativnog Centra „Avalon“ i sredstava Centra za socijalni rad u istim iznosima. Zahvalјujemo se direktorki Edukativnog centra „Avalon“, Sanji Mijatović i njenom timu iz Bačkog Petrovca što su razumeli i podržali inicijativu centra i time pokazali svoju orijentaciju ka  društveno odgvornom poslovanju.

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Podsticanje zapošljavanja mladih u Dunavskom regionu južne Bačke

banerkler

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih

ssm2

sco2

Medjunarodni dan devojcica resize