Saradnja centra za socijalni rad i kupališta u Opštini Bački Petrovac

11111111

Inicijativu centra za socijalni rad opštine Bački Petrovac da se tokom letnje sezone 2022.g. omogući besplatno korišćenje kupališta u opštini Bački Petrovac za porodice sa decom sa smetnjama u razvoju autističnog spektra prihvatila su sva opštinska kupališta. Kupališta „Oaza“ MB Gložan i PD“Maglić“ Bazeni  porodice mogu da koriste tokom cele sezone dok je korišćenje sadržaja Akva parka“Petrolend“ omogućeno porodicama dva puta u sezoni.

Akva Park „Petrolend“ godinama unazad otvara svoja vrata korisnicima ustanova socijalnih zaštita u Vojvodini, Dom Veternik, Dom Čurug, „1.oktobar“ Stari Lec, „Sv.Vasilije Ostroški“ Novi Bečej i „Otthon“ Stara Moravica u kojima su zbrinuti  i korisnici sa prebivalištem iz naše opštine. Jedan sasvim drugačiji dan, korisnicima obogati svakodnevnicu i donose sasvim nova iskustva, hvala vam na tome. 

Naše malo njima znači mnogo, hvala na pokazanom društveno odgovornom poslovanju i prepoznavanju značaja potrebe podrške  porodicama. Centar za socijalni rad će i dalјe svojim inicijativama i predlozima pospešivati  solidarnost i  altruizam  u svojoj  lokalnoj zajednici.

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика