Centar za socijalni rad

Saradnja centra za socijalni rad i kupališta u Opštini Bački Petrovac

Opširnije: Saradnja centra za socijalni rad i kupališta u Opštini Bački Petrovac

Inicijativu centra za socijalni rad opštine Bački Petrovac da se tokom letnje sezone 2022.g. omogući besplatno korišćenje kupališta u opštini Bački Petrovac za porodice sa decom sa smetnjama u razvoju autističnog spektra prihvatila su sva opštinska kupališta. Kupališta „Oaza“ MB Gložan i PD“Maglić“ Bazeni  porodice mogu da koriste tokom cele sezone dok je korišćenje sadržaja Akva parka“Petrolend“ omogućeno porodicama dva puta u sezoni.

Prezentacija usluge lični pratilac u opštini Bački Petrovac

Opširnije: Prezentacija usluge lični pratilac u opštini Bački Petrovac

Dana, 01.06.2022.g. u Bačkoj Palanci  održana je tribina pod nazivom „ Prezentacije lokalne usluge u socijalnoj zaštiti lični pratilac„ u organizaciji Centra za socijalni rad opštine Bačka Palanka. Aktivno učešće u tribini uzeo je centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac. v.d.direktora Biljana Drakulić predstavila je lokalnu uslugu lični pratilac u opštini Bački Petrovac, kroz nekoliko celina, razvoj usluge, stručne procedure koje sprovodi centar po zahtevu roditelja/staratelja, organizacija usluge, izazovi u relaizaciji same usluge.

Vetar u leda - saradnja Centra za socijalni rad i Avalon edukativnog centra

Opširnije: Vetar u leda -  saradnja Centra za socijalni rad  i Avalon edukativnog centra

Talenat je dar koji treba da se prepozna i podrži. Mi smo zajednica koja ima viziju razvoja da je potrebno stvarati iste mogucnosti za sve bez obzira na razlicitost.

U SUSRET MATURAMA – SARADNJA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD I CRVENOG KRSTA

Opširnije: U SUSRET MATURAMA – SARADNJA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD I CRVENOG KRSTA

Centar za socijalni rad i Opštinska organizacija Crvenog krsta pokrenuli su akciju pod nazivom „U susret maturama“ koja za cilj ima podršku deci i mladima iz socijalno ugrožnih porodica koji završavaju osnovno ili srednje obrazovanje.

Dodelјena sredstva od strane Pokrajinske vlade APV Centru za socijalni rad

Opširnije: Dodelјena sredstva od strane Pokrajinske vlade APV Centru za socijalni rad

U četvrtak 19.05.2022. godine u holu Pokrajinske vlade se relizovalo svečano uručenje ugovora od strane Pokrajinske vlade APV za unapređenje usluga socijalne zaštite. Centar za socijalni rad je dobio 400.000,00 dinara za finansiranje Projekta „ Razvijanje i unapređenje usluga Bračnog i porodičnog sqvetovališta „Rodinka“.

Podrška porodicama sa decom i mladima sa teškoćama u razvoju

Opširnije: Podrška porodicama sa decom i mladima sa teškoćama u razvoju

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je u toku aprila ove godine realizovao akciju  kojom je materijalno podržao porodice sa decom i mladima sa smetnjama u razvoju a koja su ostvarila pravo na dodatak za pomoć i negu drugog lica / osnovni i uvećani/.

Otvorena vrata hranitelјstva

Opširnije: Otvorena vrata hranitelјstva

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je u toku 2022. godine domaćin realizacije aktivnosti „Otvorena vrata hranitelјstva“ u organizaciji Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad.  Navedena aktivnost je namenjena hranitelјima sa teritorije opština Bački Petrovac, Bač, Bačka Palanka, Titel i Vrbas.

Humanost za vreme darivanja iz dana u dan 2

Opširnije: Humanost za vreme darivanja iz dana u dan 2

Centar za socijalni rad i ove godine je prihvatio poziv bajkera opštine Bački Petrovac za saradnju koji su za decu naše opštine obezbedili 117 paketića. Paketići su uručeni deci iz materijalno ugroženih porodica ,članovima Udruženja roditelja dece sa posebnim potrebama „MY“ iz Bačkog Petrovca, članovima udruženja osoba sa invaliditetom „Zagrljaj“ iz Kulpina.

Centar za socijalni rad i Nacionalna služba za zapošlјavanje potpisali Ugovor o sprovođenju programa „Moja prva plata“

Opširnije: Centar za socijalni rad i Nacionalna služba za zapošlјavanje potpisali Ugovor o sprovođenju...

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je dana 16.12.2021. godine potpisao Ugovor o sprovođenju programa „Moja prva plata“, sa Nacionalnom službom za zapošlјavanje Filijala Novi Sad, puteg kojeg  je radno angažovao stručnog radnika, socijalnog radnika, na radno mesto voditelј slučaja za period od devet meseci.

I ove godine topliji domovi materijalno ugroženih porodica u opštini Bački Petrovac

U cilјu zadovolјenja egzistencijalnih potreba kao podrška i pomoć porodicama za prevazilaženje predstojećeg zimskog perioda Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je u toku decembra  realizovao dodelu jednokratne novčane pomoći.

Centar za socijalni rad organizator obuke „Rad sa teško saradljivim korisnicima“

Opširnije: Centar za socijalni rad organizator obuke „Rad sa teško saradljivim korisnicima“

Dana. 10.11.2018. godine u prostorijama Turističke organizacije Bački Petrovac, Centar za socijalni rad organizovao je obuku na temu “Rad sa teško saradljivim korisnicima“ koju su realizovali stručnjaci   Educentar iz Beograda.

Vršenje roditeljskog prava u sudskim postupcima i uloga supervizora

Opširnije: Vršenje roditeljskog prava u sudskim postupcima i uloga supervizora

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je dana, 15.05.2018. godine obeležio Međunarodni dan porodice održavanjem okruglog stola na temu „Vršenje roditeljskog prava u sudskim postupcima i uloga supervizora“ u maloj Sali opštine Bački Petrovac.

Popis

Untitled2

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

vakcina19

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика