Deca iz naše opštine u kampu u Barseloni

slika

Velika Barselona organizuje kamp za mlade fudbalere a na tom kampu će ove godine učestvovati dvojica momaka iz naše opštine i to preko FK Vojvodine. To su dečaci koji su to zaslužili na osnovu onog što su pokazali na nedavnom „Open day“-u koji je FK Vojvodina organizovala u Gložanu povodom nedavnog potpisivanja Sporazuma o saradnji između Opštine Bački Petrovac i FK Vojvodine Novi Sad. Zahvaljujući ovom sporazumu i dobroj saradnji sa predsednikom FK „Vojvodina“ Dragoljubom Samardžićem i direktorom Omladinske škole FK Vojvodina Duškom Grujićem naša deca će uzeti besplatno učešće na ovom kampu.

Dečaci iz naše opštine koji su dobili ovu izuzetnu priliku da pokažu  i usavrše svoj talenat uz rad sa trenerima iz omladinske škole Barselone su Dušan Stojisavljević ( 2011 ) iz Maglića i Marjan Lukač ( 2011 ) iz Bačkog Petrovca.

Ovaj kamp će trajati pet dana, pri čemu će se jednoipočasovni treninzi odvijati po dva puta dnevno a osim treniranja fudbala, za sve učesnike kampa su pored hrane i smeštaja obezbeđene i mnoge druge aktivnosti, časova španskog jezika i raznovrsnog edukativno-zabavnog programa.

zastava222BANER

Budi popisivac

kulen3

vakcina19

sdsadas

JAVNO DOSTAVLJANJE

izbori2022

bilbord izmena baner

kupci 1

baner2022

Popis

JAZAVAC2

za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

 

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика