Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

IMG 5219r

Desetog juna održana je tradicionalna godišnja dodela priznanja Privredne komore Vojvodine, pod nazivom ,,Kapija uspeha", najbolјima u turizmu i ugostitelјstvu. Ovo prestižno priznanje Privredne komore Vojvodine dodelјuje se po 29. put za dostignuti nivo kvaliteta u pružanju ugostitelјskih i turističkih usluga u AP Vojvodini za 2020. godinu.

,,Kapija uspeha“ svakako predstavlјa i inspiraciju privrednicima da se upuste u nove poduhvate, ali iizazov svima iz turističkog sektora u Vojvodini da postanu budući laureati.

Laureatima priznanja su uručili pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević, kao i predsednik Privredne komore Vojvodine, Boško Vučurević, i direktor Turističke organizacije Vojvodine, dr Nataša Pavlović.

Dobitnici „Kapije uspeha“, kao najvišeg priznanja za kvalitet usluga u protekloj godini, su Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Banja Kanjiža- Aquamarin“ za doprinos razvoju banjskog i zdravstvenog turizma, Lovačka kuća „4 Jelena” u kategoriji lovačkih kuća i Restoran „Piknik“ Novi Sad u kategoriji restorana sa tradicionalnom kuhinjom. U kategoriji vinarija, dobitnik priznanja je Vinarija „Maurer“ iz Subotičke peščare.

Muzej vojvođanskih Slovaka „Kompleks tradicionalne arhitekture“ iz Bačkog Petrovca, dobitnik je najvišeg priznanja za kvalitet usluga Privredne komore Vojvodine za doprinos očuvanju kulturno-istorijske baštine Vojvodine.

Dodelјene su i plakete za kvalitet usluga, autentičnu turističku ponudu i doprinos razvoju turističke destinacije, kao i za doprinos očuvanju kulturno-istorijske baštine Vojvodine, a dobitnici su Zavičajna kuća „Tajhaz“ iz Temerina, Etno park „Majkin salaš“ Palić, Salaš „Stojšić“ iz Krčedina, Restoran „Veliki“ Novi Sad, Vinarija „Veritas“ Sremski Karlovci, Kuća Čupić „Zmaj od Noćaja 1804“ iz Mačvanske Mitrovice, Lovački dvorac „Kaštel Ečka“ iz Ečke i „Dedin salaš“ sa Čeneja.

ZAIZBORE2020

Plakat PROGRAM SNS 2021 web1

sergej ćetković web

vakcina19

JAZAVAC2

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48
Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Podsticanje zapošljavanja mladih u Dunavskom regionu južne Bačke

banerkler

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih

ssm2

sco2

Medjunarodni dan devojcica resize