SAJAM ZAPOŠLЈAVANЈA – NOVI SAD

U skladu sa aktivnostima Nacionalne službe za zapošlјavanje - Filijale Novi Sad za 2023. godinu, obaveštavamo Vas o organizovanja Sajama za zapošlјavanja u Novom Sadu – 09.03.2023. godine i pozivamo Vas da  uzmete učešće kao poslodavac, koji trenutno ili u projekciji narednih tri do šest meseci planira prijem novih kadrova.

SAJAM ZAPOŠLЈAVANЈA – NOVI SAD

(u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale za zapošlјavanje Novi Sad)

Mesto i vreme održavanja sajma: NOVOSADSKI SAJAM - AULA MASTER CENTRA, četvrtak – 09.03.2023.godine, 10.00-15.00 časova

U cilјu ostvarivanja neposrednog kontakta sa posetiocima sajma, prijema radnih biografija i obavlјanja intervjua, svaki poslodavac će imati obezbeđen štand, koji j moguće iskoristiti i kao reklamni prostor (baneri, flajeri, laptop prezentacije).

Učešće poslodavaca na sajmu je besplatno! 

Molimo poslodavce za dolazak u 9,00 časova. 

Molimo Vas da potvrdite e-mejlom, telefonom ili lično, prisustvo za učešće na Sajmu  zapošlјavanja u Novom Sadu, kako bi se dogovorili o pojedinostima i definisali Vaše eventualno učešće.

Smatramo da bi Vaše učešće značajno doprinelo visokim dostignućima ove manifestacije, kojom se promoviše zapošlјavanje, u skladu sa pozitivnom saradnjom koju želimo da razvijamo sa poslodavcima. Sajam zapošlјavanja je prilika da se dobiju sve važne informacije u vezi sa zapošlјavanjem, kao svim programima i uslugama NSZ.

KONAČNI ROK ZA PRIJAVU UČEŠĆA NA SAJMU ZAPOŠLjAVANјA JE do PETKA 03.03.2023. godine  do 13.00 časova, mejlom ili  lično u kancelariji br.15, Dragana Jakšić, tel. 021-488-5521. Prijavu je moguće dostaviti i na  mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Prijava

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика