Izveštaj sa 6. sednice Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

grb-opstine-vesti.pngDana 18.09.2020. godine održana je 6. sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.
Pored Jasne Šproh senici su prisustvovali sledeći članovi Opštinskog veća: Srđan Simić, Srđan Stojanović, Ondrej Bovđiš, Saša Pećkovski, Aleksandar Nakić i Gavra Govorčin.
Zapisnik je sačinila Kristina Benka Stojisavljević, sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Sednicu je po hitnom postupku sazvao predsednik Opštinskog veća, a članovi Opštinskog Veća Opštine Bački Petrovac su se izjašnjavali povodom jedne tačke dnevnog reda.D N E V N I  R E D1. Razmatranje usmenog Amandmana koji je na III sednici Skupštine Opštine Bački Petrovac podneo odbornik Skupštine Opštine Bački Petrovac dr Jan Šuljan iz Bačkog Petrovca na predlog Odluke o drugim izmenama Odluke o radnopravnom statusu zamenika predsednika Skupštine.

 

Povodom 1. tačke dnevnog reda donet je Zaključak kojim se ne prihvata Amandman koji je 18.09.2020. godine podneo odbornik Skupštine Opštine Bački Petrovac dr Jan Šuljan iz Bačkog Petrovca na predlog Odluke o drugim izmenama Odluke o radnopravnom statusu zamenika predsednika Skupštine Opštine Bački Petrovac.

 

NAPOMENA: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u ovom Izveštaju koji su upotrebljeni u muškom gramatičkom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola.

 

Popis

sdsadas

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

vakcina19

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика