Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

grb-opstine-vesti.pngDana 18.09.2020. godine održana je 6. sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.
Pored Jasne Šproh senici su prisustvovali sledeći članovi Opštinskog veća: Srđan Simić, Srđan Stojanović, Ondrej Bovđiš, Saša Pećkovski, Aleksandar Nakić i Gavra Govorčin.
Zapisnik je sačinila Kristina Benka Stojisavljević, sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Sednicu je po hitnom postupku sazvao predsednik Opštinskog veća, a članovi Opštinskog Veća Opštine Bački Petrovac su se izjašnjavali povodom jedne tačke dnevnog reda.D N E V N I  R E D1. Razmatranje usmenog Amandmana koji je na III sednici Skupštine Opštine Bački Petrovac podneo odbornik Skupštine Opštine Bački Petrovac dr Jan Šuljan iz Bačkog Petrovca na predlog Odluke o drugim izmenama Odluke o radnopravnom statusu zamenika predsednika Skupštine.

 

Povodom 1. tačke dnevnog reda donet je Zaključak kojim se ne prihvata Amandman koji je 18.09.2020. godine podneo odbornik Skupštine Opštine Bački Petrovac dr Jan Šuljan iz Bačkog Petrovca na predlog Odluke o drugim izmenama Odluke o radnopravnom statusu zamenika predsednika Skupštine Opštine Bački Petrovac.

 

NAPOMENA: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u ovom Izveštaju koji su upotrebljeni u muškom gramatičkom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola.

 

Vojvodina development agency
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih

ssm2

sco2

Medjunarodni dan devojcica resize