PAŽLJIVKOVA SMOTRA 2023

Dana 16.03.2023. godine u prostorijama sportske sale OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Magliću održano je opštinsko takmičenje-druga faza kampanje pod nazivom „Pažlјivkova smotra 2023“ u realizaciji opštinskog Saveta za bezbednost saobraćaja na čelu sa predsednicom Opštine Bački Petrovac Jasnom Šproh, koja se po drugi put realizovala u našoj opštini zajedno sa još 71 lokalnom samoupravom. Gosti na opštinskoj smotri su nam bili i predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja koji su učesnicima uručili prigodne poklone.

Kampanja „Pažlјivkova smotra“ je smotra dece predškolskog uzrasta i učenika prvog i drugog razreda na temu bezbednosti saobraćaja. Cilј smotre je razvoj i unapređenje saobraćajnog obrazovanja i vaspitanja dece, a posebno unapređenje znanja i stavova o bezbednom učestvovanju dece u saobraćaju. Pre same opštinske smotre u mesecu februaru tekuće godine održana je i prva faza „Pažlјivkve smotre“-školsko takmičenje gde su učestvovala sve deca predškolskog uzrasta i učenika prvog i drugog razreda a koje je podrazumevalo rešavanje testova na temu bezbednosti dece u saobraćaju.

Na samom takmičenju učestvovale su sve škole i vrtići sa teritorije naše opštine, svim učesnicima su podelјenje zaslužene nagrade i medalјe a najbolјi među njima plasirali su se u treću fazu takmičenja, odnosno izborile plasman na regionalnu smotru.

NASLOVNA паж

 

IMG_6409.JPGIMG_6420.JPGIMG_6421.JPGIMG_6426.JPGIMG_6453.JPGIMG_6473.JPGIMG_6480.JPGIMG_6497.JPGIMG_6508.JPGIMG_6519.JPGIMG_6533.JPG

 

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика