Podela knjiga ”Pažljivkova pravila u saobraćaju”

Naslovna

U sklopu kampanje ”Pažljivko” posvećene bezbednosti dece u saobraćaju koju sprovodi Agencija za bezbednost saobraćaja, učenici prvog razreda osnovnih škola opštine Bački Petrovac dobili na poklon knjigu ”Pažljivkova pravila u saobraćaju”, dok su predškolci na istu temu dobili bojanke. Ispred Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Bački Petrovac podelu knjiga i bojanki su realizovali članovi Saveta Nebojša Stojisavljević i Sonja Đuriš.

Cilj ove akcije je da svaki đak prvak dobije knjigu u kojoj je slikovito opisana važnost pravilnog ponašanja u saobraćaju u situacijama u kojima se deca svakodnevno mogu naći, takođe su obuhvaćene sve one najvažnije, životne lekcije, koje deca treba da savladaju kako bi bila bezbednija u saobraćaju. Đaci su kroz razgovor pokazali da već dosta toga znaju o saobraćaju, odnosno kako se pravilno prelazi ulica, bez obzira ima li semafora i pešačkih prelaza.

thumbnail_1.jpgthumbnail_9.jpgthumbnail_11.jpgthumbnail_12.jpgthumbnail_13.jpgthumbnail_15.jpgthumbnail_16.jpgthumbnail.jpg

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика