Poseta ministra Popovića Opštini Bački Petrovac

PIC 09

Ambasada Slovačke Republike u Beogradu u saradnji sa  SIEA – Slovačkom  inovacionom i energetskom agencijom  iz Bratislave i Poslovnim i inovativnim  centrom  (PIC) organizovala je dana 21.05.2018. godine sa početkom u 09.00 časova u prostorijama PIC  u  Bačkom Petrovcu  workshop na temu kako poboljšati i integrisati inovativne elemente poslovanja, bilo da je to  poljoprivreda, prehrambena, metalska, elektrotehnička,  građevinska industrija  odnosno  zdravstvo, medije, kultura ili  turizam. 

Eksperti iz SIEA iz Bratislave učesnicima radionice,  u kojoj  su  učestvovala   brojna preduzeća iz naše opštine, definisali su probleme, pokazali način stvaranja inovativnih rešenja i  novih ideja za rešavanje postojećih problema i tzv.  pat situacija sa kojima se mogu sresti  tokom  svog poslovanja.  U popodnevnim časovima  workshop je priređen  u Gimnaziji „Jan Kolar“ za sve njene učenike.

Ovaj workshop je posetio i predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić u pratnji NJ.E. Dagmar Repčekove, ambasadorke  Slovačke Republike u Srbije, Nenada Popovića, ministra bez portfelja  zaduženog za inovacije i  tehnološki razvoj u RS, Bojana Lalića sa FTN, direktora  Departmana za industrijsko inženjerstvo UNS i drugih. Ministar Popović je ujedno svečano  otvorio  workshop za učenika Gimnazije „Jan Kolar“ a zatim su svi zajedno posetili Biznis park u industrijskoj zoni u Bačkom Petrovcu.

PIC 01

PIC 02

PIC 03

PIC 04

PIC 05

PIC 06

PIC 07

PIC 08

PIC 10

PIC 11

PIC 12

PIC 13

PIC 14

PIC 15

PIC 16

PIC 17

PIC 18

PIC 19

PIC 20

PIC 21

PIC 22

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика