Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Poseta Djokovic 00

U četvrtak 02. februara 2017. godine Opštinu Bački Petrovac je zvanično posetio potpredsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu i turizam g. Ivan Đoković. Poseta je bila realizovana u maloj sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa početkom u 12.00 časova gde je održan radni sastanak sa predsednikom Opštine Bački Petrovac Srđanom Simićem. Sastanku su prisustvovali i saradnici predsednika opštine kao i pokrajinska poslanica AP Vojvodine dr Tatijana Vujačić. Cilj ove posete kao i samog radnog sastanka je bio predočenje plana i programa lokalne samouprave u 2017. godini, infrastrukturnih projekata, podsticajnih mera i mogućnosti za unapređenje saradnje u predstojećem periodu.

U razgovoru sa predsednikom opštine i njegovim rukovodstvom  pokrajinski sekretar za privredu i turizam g. Đoković je bliže upoznat sa potencijalima i mogućnostima Opštine Bački Petrovac u domenu privrede i turizma kako bi se već ove godine, u okviru konkursa i mogućih podsticajnih mera, mogli implementirati neki od projekata koji su dovedeni u stepen izvesnosti u ovoj opštini.

Povodom ove posete potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu i turizam g. Ivan Đoković je sa predsednikom opštine Srđanom Simićem obišao  fabriku d.o.o LAMPONE u Bačkom Petrovcu koja se bavi proizvodnjom žice i žičanih proizvoda, pletiva, ograda, kapija, metalnih užadi i sl. Tom prilikom je realizovan kratak obilazak pogona i izvršen uvid u rad i potencijal ove fabrike.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1

ZAIZBORE2020

Plakat PROGRAM SNS 2021 web1

sergej ćetković web

vakcina19

JAZAVAC2

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac