Predsednik Opštine Srđan Simić zajedno sa svojim saradnicima u okviru Memorijalnog noćnog turnira u malom fudbalu primio je Vladimira Petrovića-Pižona

pizon 09

U nedelju 10. jula 2016. godine u maloj sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa početkom u 17.30 časova predsednik opštine Srđan Simić zajedno sa svojim saradnicima, zamenikom predsednika opštine Janom Brnom, članom Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac Aleksandrom Nakićem, zaduženim za oblast omladine i sporta, primili su i ugostili Vladimira Petrovića - Pižona, bivšeg selektora reprezentacije Srbije i vrhunskog igrača Crvene zvezde. 

Poseta Vladimira Petrovića - Pižona je upriličena povodom Memorijalnog noćnog turnira u malom fudbalu Rastislav Pecnik-Pele, gde je bio pozvan od strane organizatora turnira da finalno veče pobednicima svečano uruči nagrade. Predsednik opštine Srđan Simić je gostima ukratko predstavio našu opštinu kao i svoje saradnike. Posle razgovora u prijatnoj atmosferi, svi zajedno su prisustvovali turniru i finalnim utakmicama na igralištu Osnovne škole „Jan Čajak“ u Bačkom Petrovcu. 

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1

Foto: ciframedia.rs

Popis

sdsadas

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

vakcina19

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика