74. sednica ( telefonska/elektronska) Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

grb-opstine-vesti.pngDana 19.07.2022. godine održana je 74. (telefonska/elektronska) sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Kontaktirani su sledeći članovi Opštinskog veća: Jasna Šproh, Srđan Simić, Srđan Stojanović, Ondrej Bovđiš, Bojana Ilošević, Mihal Hatalјa i Gavra Govorčin.

 Zapisnik je sačinio  Sekretar Opštinskog veća Dušan Rašeta,dipl.prav.

 Sednicu je po hitnom postupku sazvala predsednica Opštinskog veća, tako što je svim članovima Opštinskog veća elektronskim putem poslat predlog dnevnog reda sa materijalom, radi razmatranja, a Savetnik Rastislav Labat je kontaktirao članove Veća koji su se izjašnjavali povodom tačaka dnevnog reda.

D N E V N I  R E D

  1. Razmatranje predloga, te donošenje Obaveštenja o produženju roka za podnošenje prijava na raspisani Javni konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada, koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji opštine Bački Petrovac za 2022.godinu, za krajnje korisnike energetske sanacije.
  1. tačka dnevnog reda

 

PREDMET: Razmatranje predloga, te donošenje Obaveštenja o produženju roka za podnošenje prijava na raspisani Javni konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije  porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada, koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji opštine Bački Petrovac za 2022.godinu, za krajnje korisnike energetske sanacije

Povodom ove tačke dnevnog reda jednoglasno je objavlјeno:

O B A V E Š T E Nј E

PRODUŽAVA SE rok za podnošenje prijava na raspisani Javni konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije  porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada, koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji opštine Bački Petrovac za 2022.godinu, za krajnje korisnike energetske sanacije, do dana 29.07.2022. godine do 15,00 časova.

Prijave se predaju lično u Uslužnom centru Opštinske uprave ili preporučeno poštom na adresu:
Opština Bački Petrovac
Odelјenje za privredu, urbanizam,
komunalno-stambene i inspekcijske poslove
ul. Kolarova br. 6.
21470 Bački Petrovac.
NAPOMENA: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u ovom Izveštaju koji su upotreblјeni u muškom gramatičkom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola.

Popis

sdsadas

JAVNO DOSTAVLJANJE

kulen3

sns baner

vakcina19

izbori2022

JAZAVAC2

razvoj pozitiv baner za sajt

Preuzimanje dokumenata

SREDNJOROCNI PLAN2

PLAN RAZVOJA3

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

baner sajt srpski latinica

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика