Izveštaj sa 58. sednice Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

grb opstine vestiDana 13.08.2018. godine održana je 58. (telefonska) sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Pored Srđana Simića kontaktirani su sledeći članovi Opštinskog veća: Jan Brna, Predrag Bojanić, Radomir Zotović, Milan Anušjak, Karol Verle, Jan Meleg, Tatjana Zabunov i Aleksandar Nakić.

Zapisnik je sastavio sekretar Opštinskog veća Rastislav Labat.

Sednicu je po hitnom postupku sazvao predsednik Opštinskog veća Srđan Simić, tako što je sekretar Opštinskog veća putem telefona kontaktirao članove Opštinskog veća, koji su se izjašnjavali povodom predložene tačke dnevnog reda.

 

D N E V N I  R E D

 

 

  1. Razmatranje predloga i donošenje o davanju podrške OZZ „CASTRO-COP“ Kulpin za apliciranje na Javni konkurs Kabineta ministra bez portfelјa zaduženog za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Republike Srbije.

Pošto članovi Opštinskog veća nisu imali primedbu na predloženi dnevni red, isti su usvojili.

Povodom 1. tačke dnevnog reda, jednoglasno je donet Zaklјučak kojim Opštinsko veće Opštine Bački Petrovac daje podršku OZZ „CASTRO-COP“ Kulpin za apliciranje na Javni konkurs Kabineta ministra bez portfelјa zaduženog za regionalni razvoj i  koordinaciju rada javnih preduzeća Republike Srbije za realizaciju Programa podrške sprovođenju mera ravnomernog regionalnog razvoja kroz učešće države u ekonomsko-finansijskim podsticajima za zemlјoradničke i polјoprivredne zadruge u 2018. godini na celokupnoj teritoriji Republike Srbije, a naročito u Nišavskom, Topličkom, Pirotskom, Jablaničkom, Pčinjskom upravnom okrugu i Autonomnoj Pokrajini Kosovo i Metohija, koji je objavlјen 26.06.2018. godine, i ujedno daje saglasnost predsedniku Opštine Bački Petrovac da potpiše i overi izjavu predsednika opštine na obrascu prijave za javni konkurs.

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика