Božićni bazar 2023

NASLOV

U subotu 16. decembra 2023. godine na Trgu slobode u Bačkom Petrovcu održan je trinaesti po redu Božićni bazar. Pomenuta manifestacija je u našoj sredini postala više nego uspešna, čiji je cilj da pokrene božićno raspoloženje i duh ne samo tokom Božića, već tokom celog adventnog perioda i svim građanima ponudi program i sadržaj po ugledu na božićne bazare u drugim evropskim državama.

Ove godine se bazaru predstavilo više od 80 izlagača. Bila su tu udruženja građana, samostani izlagači i poljoprivredni proizvođači iz Bačkog Petrovca i okolnih mesta sa teritorije Vojvodine a i šire.

Svečano otvaranje Božićnog bazara je počelo u 13.00 časova uz obraćanje predsednice Opštine Bački Petrovac Jasne Šproh. U nastavku manifestacije je održan prigodan kulturno – umetnički program posvećen Božiću na kojem su učestvovala deca iz osnovnih škola, crkve, mladi i solisti sa teritorije naše opštine. Na radost najmlađih tu je bio i Deda Mraz koji je ne samo učesnicima programa već i ostaloj deci, koja su ovom prilikom došla na manifestaciju, delio božićne paketiće, koje su za njih obezbedili Opština Bački Petrovac. Deca iz udruženja sa posebnim potrebama „MI“ iz Bačkog Petrovca i „ZAGRLJAJ“ iz Kulpina, napravili su poklone u  vidu božićnih ikebana za starije učesnike programa.

Glavni organizator Božićnog bazara je kao i svake godine, Opština Bački Petrovac u saradnji sa Turističkom organizacijom Opštine Bački Petrovac.

 

DJI_0040-HDR-gigapixel-very_compressed-scale-1_00x.jpgDWEWE.jpgEEG.jpgEGGH.jpgFCDSRW.jpgFDD.jpgFDFD_2.jpgFDFD.jpgfedww.jpggdreee.jpggdrgzr.jpggdrzdfrtt.jpgGERDTGDRF.jpgGG4RW.jpggg33.jpgggge.jpgGHBDGHRD.jpggrsgfc.jpggttttttj.jpghdfghtfd.jpghfhgee.jpghhh8.jpghtgfhcgvb.jpgHTRHUFG.jpgJJEXQ.jpgJTZUJFTGUU.jpgMMMTT.jpgnfghjf.jpgRDRTGDF.jpgVEQQQ.jpgZTZR43.jpg

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика