IV sastanak Call Centra

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'callcenterIV1.jpg'
There was a problem loading image 'callcenterIV1.jpg'
There was a problem loading image 'callcenterIV2.jpg'
There was a problem loading image 'callcenterIV2.jpg'
U petak, 13. januar 2006 g. U maloj sali Skupštine opština Bački Petrovac je održan IV. Sastanak CALL Centra, gde je prezentovan periodični izveštaj prijava gradjana od 23.12.2005 do 12.01.2006.g. Bilo je ukupno 12 prijava, od čega su sve date na rešavanje. Dobijenih povratnih informacija od nadležnih preduzeća i službi je stiglo ukupno 5 a isto toliko slučajeva je i rešeno. Najviše prijava su dobile inspekcijske službe opštine Bački Petrovac – 5, Direkcija za gradjevinsko zemljište, putnu privredu i komunalne delatnosti i JKP „Progres“ po tri prijave a jedna prijava je prosledjena Stanici policije.

Gradjani opštine Bački Petrovac i dalje se žale na probleme, koje ugrožavaju ili zagadjuju njihovu okolinu. Tako im najviše smetaju raskopane ulice usled izgradnje kanalizacije, puni jarkovi atmosferskih voda, stanje na uličnoj kišnoj kanalizaciji ispred nekih stambenih objekata. Mnogo njih se žalilo i na nepročišćene propuste ispod ulaznih rampi, na visoke račune za vodu. Bio je registrovan i zahtev da se po ulicama Petrovca, kao i ostalih naseljenih metsa u opštini, pored asfaltnih puteva skidaju bankine, jer se vide da voda sa puteva se ne može slivati u kanale, usled čega putevi propadaju. Razmatran je i zahtev pojedinca koji od JKP „Progres“ traži da na licu mesta utvrdi da li brojilo za vodu očitava stvarnu količinu utrošene vode, jer se zbog nepostajanja kružnog toka, a pošto je njegov priključak na kraju vodovodne cevi, dešava da prilikom puštanja vode najpre izlaze gasovi, što značajno povećava količinu očitane vode. Gradjanin Kulpina se žalio na aktivnosti žitnog mlina u Kulpinu. Podneo je zahtev da se kod mlina, koji je vlasništvo firma „DEM“ zavede red, jer se na trotoaru drži roba, na putu se vrši utovar – istovar, tako da su ostali učesnici u saobraćaju i pešaci primorani da sve to obilaze kroz blato. Komunalni inspektor opštine Bački Petrovac je prisutne obavestio da je problem nereda, odnosno gomile gradjevinskog materijala u ulici Hrobovoj u Petrovci ispred nenastanjene porodične kuće, rešen. Vlasnik se potrudio da navedene stvari odnese a površinu očisti.direktor JKP „Progres“ Ondrej Benka je učesnike ove sednice informisao da je takodje rešen problem divlje deponije na kraju ulice Liptovske u Bačkom Petrovcu, površina je očišćena i postavljena je tabla o zabrani iznošenja smeća.

 

Zamenik predsednika opštine Radomir Zotović najavio je sledeću sednicu za petak, 20. januar a direktore komunalnih preduzeća podsetio da do 31. januara dostave izveštaje o radu i program rada za sledeću godinu.


 


callcenterIV1.jpg

callcenterIV2.jpg

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика