Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

grb opstine vestiПоштовани суграђани, Центар за социјални рад Општине Бачки Петровац Бачки Петровац ће од 01.09.2015.год.  до краја новембра месеца текуће године спроводити анкетирање одраслих и старих лица (старијих од 60 година живота)  у свим насељеним местима у нашој општини. Анкетирање се спроводи на основу случајног узорка, неће бити обухваћена сва лица старија од 60 година живота.

 

Циљ спровођења истраживања је мапирање одраслих и старих лица која живе без породичног старања, мапирање њихових потреба за одређеном врстом услуге на нивоу локалне заједнице као и заинтересованости за одређеном врстом услуге и спремности потенцијалних корисника да партиципирају, личним средствима,у цени услуге. Резултати истраживања ће нам омогућити да планирамо увођење и успостављање нових услуга на нивоу локалне самоуправе.

Анкетирање ће вршити: Мирослава Чаственова, Татиана Шепракова, Марина Коварчикова и Јармила Чиепова. Анкетари ће имати идентификационе картице као и овлашћење Центра за социјални рад.


У Бачком Петровцу
27.08.2015.год. 


Директорка
Центра за социјални рад Општине Бачки Петровац
Александра Арсенин