Održan XX Petrovački maraton

 ImageDvadeseti po redu Petrovački maraton je otvorio predsednik Skupštine opštine Bački Petrovac dr Jan Sabo.
    Dok se čekalo da na cilj dođu prvi učesnici maratona, predsednici mesnih zajednica naše opštine pobrinuli su se za zabavu, odnosno takmičili su se u davanju golova. Kao najbolji pokazao se predsednik Saveta Mesne zajednice Kulpin Branislav Cesnak.
    Učesnici ovogodišnjeg maratona mogli su se takmičiti u više kategorija a pobednicima su dodeljene medalje, diplome odnosno nagrade, i to:
    Na trasi od 8 km najbolje su bile učenice gimnazije: prva Marina Sič, druga Jaroslava Makiš a treća Jelena Popović. Od učenika prvo mesto je pripalo Branku Miloševu, drogo Miroslavu Tatliaku a treće Andreju Juriku.

Od ostalih učesnika na 8 km trasi od žena najbrža je bila Zdenka Bobaček a odmah iza nje Milada Stanković. Od muškaraca prvi je dotrčao Branislav Krnač, drugi Goran Milanović a treći Uroš Kutri.
    Kada je reč o veteranima trasu od 4 km je prvi protrčao Šćastko Durgala, zatim Zdravko Romić a potom Juraj Bartoš. Od žena prva je bila Zdenka Bogdanović, druga Jasna Hrubik a treća Marija Diviak.
    Od devojčica osnovnih škola - 7. i 8. razred - prvo mesto je pripalo Aleksandri Jerković, drugo Jaroslavi Slavka a treće Tijani Miljević. Od dečaka kao najbolji pokazao se Marko Franjić, zatim Saša Stojimirović a kao treći Jan Jagoš.
    Od učenika petog i šestog razreda najbrža je bila Sandra Jeličić, druga Jovana Mićić a treća Daria Seleštianski. Dečaci ovih razreda postigli su sledeći redosled: prvi je bio Aleksandar Milenković, drugi Peter Poniger a treći Daniel Pećkovski.
    Najbrže učenice trećeg odnosno četvrtog razreda su bile: prva Jarmila Pećkovski, druga Tamara Nvota a treća Iveta Lehotski. Od učenika ovog uzrasta prvi do cilja je dotrčao Ivor Varga, drugi Karol Spevak a treći Vladimir Bohuš.
    Učenice prvog i drugog razreda osvojile su sledeći redosled: prvo mesto Vladimira Maja Varga, drugo Denisa Ribovič, treće Darina Bažik. Od dečaka prvi je bio Pavel Čapelja, zatim Vlastislav Šproh a treći Aleksandar Šproch.
    Na maratonu su učestvovala i deca predškolske ustanove. Najbolji je bio Stanislav Paulini, drugi Rade Petrović a treći Martin Pavčok. Od devojčica najbrža je bila Mia Balaž, zatim Ema Poniger a potom Dejana Meleg.
    Na jubilarnom 20. Petrovačkom maratonu trčala su i deca sa posebnim potrebama. Prvi je bio Damir Rašiti, drugi Mića Marković a treći Igor Segedi.
 

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика