Osnovna škola „Jan Čajak“ proglašena bezbednom školom

skola-bezpecna-spolocnost.jpg 

U nedelju 21. juna 2009. godine u velikoj sali zgrade opštine u okviru projekta Svetske zdravstvene organizacije Bezbedna zajednica, Osnovna škola „Jan Čajak“ u Bačkom Petrovcu je proglašena za prvu bezbednu školu u jugoistočnoj Evropi. Ovom prilikom je potpisan Ugovor između Svetske zdravstvene organizacije Kolaborativnog centra Bezbedne zajednice Karolinskog univerziteta u Stokholmu i Osnovne škole „Jan Čajak“ u Bačkom Petrovcu.
Svojim prisustvom ovom svečanom činu su prisustvovali: supervizor Svetske zdravstvene organizacije kolaborativnog centra Bezbedne zajednice na Karolinskom univerzitetu u Stokholmu dr Bo Henrikson sa delegacijom, državni sekretar Ministarstva za ljudska i manjinska prava i predsednik Skupštine opštine Bački Petrovac dr Jan Sabo, predsednik Opštine Bački Petrovac Vladimir Turan sa saradnicima, predsednica Matice slovačke u Jugoslaviji Katarina Melegova-Melihova, predstavnici Bezpedne zajednice iz Mauricija, Irana, Amerike, lider Bezbedne zajednice za Srbiju dr Mirjana Milankov sa delegacijom, lider Bezbedne zajednice za Opštinu Bački Petrovac Prof. dr Ana Sabo, predsednica Saveta Bezbedne zajednice u Opštini Bački Petrovac Tatiana Korošova, gosti iz Zagreba i Sarajeva, direktori i predstavnici prijateljskih škola i škola iz naše opštine.
Svojim zalaganjem i radom učenici, profesori i svi zaposleni u Osnovnoj školi „Jan Čajak“ su doprineli da ova osnovna škola postane prva Bezbedna škola na teritoriji jugoistočne Evrope. 

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика