Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

mobilnost1

Ове године, СКГО  у оквиру Европске недеље мобилности организује акцију „Дан без аутомобила у градовима и општинама“. У оквиру ове акције, СКГО је позвала председнике општина и градоначелнике да личним примером подрже принципе Европске недеље мобилности  тако што ће у петак  21. септембра на посао доћи без аутомобила (пешице, јавним превозом, бициклом).

Наш председник општине Срђан Симић са члановима Савета за безбедност саобраћаја Општине Бачки Петровац  - Јасном Шпрох, Небојшом Стојисављевићем  и Мирославом Чаственом се придружио овој манифестацији, коју су до данас подржали и градоначелници Београда, Сомбора, Ниша, Шапца, Крушевца, Краљева, Сремске Митровице, Лознице, Пирота, Смедерева, Лесковца, Врања као и председници општина Бела Паланка, Лапово, Осечина, Баточина, Врбас, Мионица, Прешево, Србобран, Гаџин Хан, Аранђеловац, Бечеј, Кањижа, Свилајнац, Бачка Топола, Чајетина, Сокобања и градских општина Стари Град из Београда и Пантелеј из Ниша.

Европска недеља мобилности је манифестација којом се промовишу алтернативни видови саобраћаја у односу на моторизовани саобраћај који користи фосилна горива. Циљ Европске недеље мобилности је да се промотивним манифестацијама и спровођењем макар једне трајне мере у граду или општини учини напор да се смањи коришћење путничких аутомобила и побољшају услови за јавни саобраћај, кретање бициклиста и пешака. Тема овогодишње кампање је мултимодалност – комбиновање различитих видова превоза и због тога одабран је слоган „Комбинуј и крећи се!“

mobilnost2

ZAIZBORE2020

Преузимање докумената

BANER RAZVOJ

Virtuelni matičar

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

sistem48
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Канцеларија за локални економски развој
Savet za praćenje primene kodeksa ponašanja funkcionera

Invest in Backi Petrovac

Regionalna razvojna agencija Bačka
NALED logo
Lokalna akademska mreža

baner uprava za kapitalna ulaganja

RFVbannerM

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj
Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj

MICS baner

csr

SPG

bannerEupravazasajt

Ukljucivanje mladih