Predsednik Pajtić obišao lokaciju akva-parka u Bačkom Petrovcu

Pajtic-akvapark-1.jpg 

Predsednik vojvođanske Vlade dr Bojan Pajtić obišao je dana 14. septembra 2010. godine mesto u Opštini Bački Petrovac , lokaciju budućeg akva-parka „Vodeni svet“. Gradnja akva-parka je do sada najveća investicija iz Republike Slovačke a ukupna vrednost projekta iznosi dvadesetdvamiliona evra.
Investitor je slovačko preduzeće „ Aqua terming“ koje u ovoj zemlji već ima dva ovakva centra, koji predstavljaju turistički atraktivni spoj sporta, sportske rekreacije, odmora i hotelsko – ugostiteljskih sadržaja.
Predsednik Pajtić je tom prilikom naglasio da će akva-park u Bačkom Petrovcu biti značajan ne samo zbog toga što je to vredna investicija , najveće ulaganje iz Slovačke u Vojvodinu do sada , zbog činjenice da će u njemu oko 100 ljudi dobiti zaposlenje već i zbog činjenice da će se izgradnjom savremenog akva- parka na najbolji način realizovati deo sopstvenih turističkih potencijala.

c_704_330_16777215_00_images_stories_vesti_Pajtic-akvapark-2.jpg 

Radi se o kompleksu koji će privući brojne goste , ne samo iz naše zemlje već pre svega iz susednih zemalja. Pokrajinska Vlada će takođe pomoći ostvarenje projekta , najpre kroz podršku za realizaciju investicije, ali i kroz program podrške u otvaranju novih radnih mesta . Lokacija budućeg akva-parka nalaziće se izvan samog mesta , na putu od Bačkog Petrovca ka Novom Sadu , od koga je udaljena samo 18 kilometara a prva faza izgradnje treba da bude gotova već na proleće naredne godine. Pored olimpijskih bazena , od kojih će jedan biti sa slanom vodom, zabavnih sadržaja , u parku površine oko 20 hektara biće otvoren hotel, kao i drugi neophodni turistički i ugostiteljski objekti. 

c_704_330_16777215_00_images_stories_vesti_Pajtic-akvapark-3.jpg

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика