Пројект санације и партерног уређења Културног центра у Бачком Петровцу

Projekt sanacije Kulturnog centra 01

Директор Управе за капитална улагања АП Војводине Небојша Маленковић и председник Општине Бачки Петровац Павел Марчок потписали су 1. јуна 2015. године Уговор о додели средстава за реализацију пројекта санације и партерног уређења Културног центра у Бачком Петровцу. Додељеним средствима путем конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката у области културе, у укупном износу од 7.220.022,59 динара, Управа за капитална улагања АП Војводине пружа подршку Општини Бачки Петровац да санацијом постојећег објекта Културног центра обогати културно-уметнички живот и настави да промовише културу словачке и других националних заједница који живе у нашој локалној заједници. За реализацију пројекта општина је обезбедила 1.500.000,00 динара у свом буџету.

Projekt sanacije Kulturnog centra 02

Пројектом санације и партерног уређења Културног центра биће обезбеђени бољи услови рада јавних установа које се налазе у склопу овог центра. Бачки Петровац има богато позоришно стваралаштво, како професионално тако и аматерско, које ће у реконструисаном простору пронаћи своју сцену. Изградњом летње позорнице у дворишту Културног центра решиће се проблем недостатка простора на отвореном за потребе одвијања манифестације Дани Петровца и других културних догађања. Уређењем дворишта деца и особе са инвалидитетом, чије просторије су смештене у његовој близини, моћи ће несметано да се крећу, без препрека. Реализацијом овог пројекта, обезбедиће се и простор за културно-уметничко друштво које тренутно нема своје просторије.
Реорганизација постојећих просторија и партерно уређење дворишта Културног центра Бачки Петровац омогућиће одржавање већег броја културно-уметничких активности у овој заједници,што ће у великој мери допринети промоцији мултикултуралног идентитета Општине Бачки Петровац.

Projekt sanacije Kulturnog centra 03

Projekt sanacije Kulturnog centra 04

Projekt sanacije Kulturnog centra 05

Projekt sanacije Kulturnog centra 06

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика