Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

radovi na biciklistickoj stazi 1

Дана 06. маја 2015. године на углу Новосадске и Рибарске улице у Бачком Петровцу председник Општине Бачки Петровац Павел Марчок заједно са својим сарадницима обишао је радове на изградњи бициклистичке стазе у Бачком Петровцу. Такође је погледао како теку радови у Улици гробљанској и Улици Бранислава Мокића. Обилазак је завршио у Кулпину, где је у финалној фази изградња бициклистичке стазе. Осим председника Општине Павела Марчока обиласку су присуствовали и заменик председника Скупштине општине Бачки Петровац Спасоје Проданов , директор ЈП „Дирекција за изградњу Бачки Петровац“ Ондреј Бовђиш и Мирослав Частвен.

Средства за изградњу бициклистичке стазе у Бачком Петровцу обезбеђена су из буџета Владе АПВ и из буџета Општине Бачки Петровац. Укупна вредност радова је 1.800.000,00 динара.
Финансијска средства за радове у Улици гробљанској, те извршене радове у Улици Бранисалва Мокића, као и за изградњу бициклистичке стазе у Кулпину износе 3.100.000,00 динара. Средства су обезбеђена из буџета Општине Бачки Петровац а о реализацији се стара ЈП „Дирекција за изградњу Бачки Петровац“ из Бачког Петровца.

radovi na biciklistickoj stazi 2

radovi na biciklistickoj stazi 3

radovi na biciklistickoj stazi 4

radovi na biciklistickoj stazi 5

radovi na biciklistickoj stazi 6

radovi na biciklistickoj stazi 7

radovi na biciklistickoj stazi 8

radovi na biciklistickoj stazi 9